שאלה בקשר לעין דומיננטית

המנהלים: tal shaprut, Paintman, BlacK_RaveN, Luckiest

שאלה בקשר לעין דומיננטית

הודעהעל ידי DorD » ג' אוגוסט 05, 2008 7:14 pm

אז ככה, אני לפני גיוס ואני ועוד כמה חברים הזמנו משחק בעוד כמה ימים.

הבעיה שלי נובעת מכך שאני לא יכול לעצום (יותר נכון, לקרוץ) את העין הלא דומיננטית שלי, עין שמאל, ביעילות רבה.

לקראת הצבא, הרבה אנשים יעצו לי להתאמן על הקריצה של עין זו ובאמת, אחרי שבוע אני כבר מצליח לקרוץ אותה, אבל לא בנוחות שבה אני יכול לירות בו זמנית.

מה הפתרונות המוצעים שלכם, בכדי לפתור את הבעיה שלי במהלך המשחק? תודה!
נערך לאחרונה על ידי DorD בתאריך ג' אוגוסט 05, 2008 8:37 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.
DorD

הודעהעל ידי ori-laor » ג' אוגוסט 05, 2008 7:25 pm

הנה הפתרון: אל תקרוץ במהלך המשחק. אתה לא צריך את זה.
אל תחשוב שהנשקים הם נשקי צלפים סופר טכנולגיים שיש להם עינית שדרכה וא ורק דרכה פוגעים במטרה. לא. אלנו יורים ירי אינטואיטיבי. יריר אינטואיטיבי אינו דורש קריצות, ולכן קריצות אינן פעולה שאתה חייב לעשות על מנת לשחק.
תמונה
ori-laor
סגן
סגן

הודעהעל ידי DorD » ג' אוגוסט 05, 2008 8:34 pm

אחלה! תודה.

עוד מישהו חווה כזאת בעיה? מה עשיתם במהלך השירות בצבא בקשר לזה? תודה.
DorD

הודעהעל ידי ori-laor » ג' אוגוסט 05, 2008 11:43 pm

כמו שאמרו לך- תעבוד עם העין החלשה שלך על קריצות. לדוגמא: תקרוץ מהר פעם עם עין ימין ופעם עם עין שמאל, ותשתדל לשמור על קצב אחיד.
גם אני סבלתי פעם מבעיה דומה, תוך יומיים התגברתי. זה פשוט משהו שצריך ללמוד- כמו שריקה. אף אחד לא יודע לשרוק כשהוא נולד, זה דבר שלומדים עם הזמן תוך כדי הכרה בפעולות שהגוף שלך מסוגל לעשות. עם קריצות הסיפור הוא בדיוק אותו הדבר. פשוט תתאמן על זה ותראה שאתה משתפר מיום ליום.
תמונה
ori-laor
סגן
סגן

Re: שאלה בקשר לעין דומיננטית

הודעהעל ידי yoavh360 » א' נובמבר 15, 2009 12:33 am

רק שתדע שגם עם "רובי צלפים סופר טכנולוגיים" לא קורצים עם העין הלא דומיננטית במהלך ירי (אני יכול לאמר לך את זה בתור קלעי)
yoavh360

חזור אל פורום לקוחות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ואורח אחד

Fatal error: ./cache/ is NOT writable. in D:\Domains\paintball.co.il\wwwroot\forums\includes\acm\acm_file.php on line 109